Schrijf u in op onze newsletters

Persoonlijke gegevens

Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Geslacht *
Man Vrouw

PARTICULIER

BUSINESS

Kies de newsletters die u wenst te ontvangen:

Geboortedatum *
bpaid

Schrijf je dan meteen in op de bpaid-nieuwsbrief! Je maakt niet alleen kans op zo’n herlaadbeurt, we houden je ook op de hoogte over hoe je het maximum uit je bpaid-kaart haalt.

Stamps & Philately

Schrijf u in en ontvang alle informatie over de lancering van onze laatste postzegels uitgiften en filatelistische nieuws.

bpack

Schrijf u in en ontvang alle informatie over de lancering van onze laatste postzegels uitgiften en filatelistische nieuws.

Multi-producten

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van alle promo's.

eShop

Online bestellen van postale producten voor particulieren. Door in te schrijven op deze nieuwsbrief houden wij u regelmatig op de hoogte van onze acties.

MyStamp

Schrijf u in en ontvang alle relevante informatie over MyStamp.

Mobile Postcard

Schrijf u in en ontvang de laatste nieuwtjes en promo's in verband met deze toepassing via e-mail.

Bedrijfsgegevens:

Bedrijfsnaam *
Afdeling *
Functie *
Sector *
Aantal werknemers *
Omzet *
eShop

Online bestellen van postale producten en diensten voor professionele klanten. Door in te schrijven op deze nieuwsbrief houden wij u regelmatig op de hoogte van onze acties.

bpack

Wat reilt en zeilt er bij bpack en in de pakketsector? Driemaandelijks nieuws en informatie voor al onze bestaande en toekomstige klanten.

DM Newsletter

Schrijf u in voor onze DM Newsletter met hot news, trends, praktische cases, oplossingen en interessante promoties over Direct Mail.

MassPost News

Blijf op de hoogte van alle wijzigingen over de aankondiging- en voorbereidingmodaliteiten van uw (Hyper)Centra MassPost-afgifte.

* Verplichte bevestiging

Uw persoonsgegevens worden bewaard en zullen gebruikt worden voor het versturen van onze newsletters. U hebt recht op inzage, correctie en verwijdering van deze gegevens, zoals voorzien in de wet van 8 december 1992 tot de bescherming van het privé-leven.

Privacy