bpost geeft een zak voor het milieu

Wist je dat het pakken beter is om je pakjes rechtstreeks in een Afhaalpunt te laten leveren?
Dat doet de CO2-uitstoot van je levering zo’n 30% zakken – en zelfs tot 90% als je ze te voet of met de fiets afhaalt.* Omdat er altijd een Afhaalpunt in je buurt is, wordt het makkelijk om je steentje bij te dragen.

En met de unieke bBAG van bpost wordt het net zo makkelijk om je pakje naar huis te dragen.
Win jij 1 van de 100 exemplaren?

Waag je kans

* Vergeleken met een levering aan huis, volgens een studie door de Vrije Universiteit Brussel. Meer info op bpost.be/duurzaamheid/planeet.

Helaas, deze wedstrijd is afgelopen

De winnaars worden binnenkort persoonlijk op de hoogte gebracht.
Meer weten hoe we samen op weg naar groenere pakjes gaan?

Bedankt!

Samen op weg naar groenere pakjes

Door je pakjes in een Afhaalpunt te laten leveren, zorg jij er mee voor dat we bij bpost minder kilometers moeten rijden. En we doen zelf ook een flinke duit in het rugzakje: met onze groene aanpak willen we de afstand die nog overblijft zo duurzaam mogelijk afleggen.

Uitstootvrije vloot Tegen 2030 willen we alles emissievrij leveren. En we zijn goed op weg! Want meer dan 40% van onze vloot bestaat al uit uitstootvrije voertuigen.
Emissievrije Ecozones In onze Ecozones zorgen we dat iedereen z’n pakjes 100% uitstootvrij ontvangt. Dat is al zo in 9 steden, en tegen 2025 in álle Belgische grootsteden.
Minder kilometers Met meer dan 2800 Afhaalpunten in België is er altijd wel eentje in jouw buurt. Daardoor hoef jij dus ook nooit al te veel kilometers af te leggen.