Herover* het bedrag van je Black Friday- en Cyber Monday-aankopen Herover* het bedrag van je Black Friday- en Cyber Monday-aankopen

Op Black Friday en Cyber Monday drijven we de spot met spotprijzen.

We organiseren zelfs een speciale wedstrijd voor Black Friday: word bpaid, speel mee en maak kans op € 500 shopbudget. Staat een vakantie naar zon, zee en strand al lang op je verlanglijst? Kriebelt Cyber Monday nu al? Of is je keukentoestel écht wel aan vervanging toe? Vraag je prepaidkaart aan en doe mee!

Hoe win je?

  • Vraag je bpaidkaart aan tussen 6 november en 2 december 2023. Dat kan online, in een Postkantoor of PostPunt.
  • Beantwoord de wedstrijdvragen vóór 3 december 2023.
  • Gewonnen? We storten het bedrag van je aankopen tussen 6 november en 2 december automatisch terug. Je ontvangt tot wel € 500 op je bpaidkaart.

Waarvoor gebruik je een bpaidkaart?

De bpaidkaart is de bondgenoot voor elk budget: veilig én klaar wanneer je ze nodig hebt. Als prepaid betaalkaart gebruik je bpaid voor al je online betalingen, zonder link naar je bankrekening. Je kaart opladen doe je via de app of contant in een Postkantoor of PostPunt.

Doe mee en win tot € 500 cashback op je aankopen

Deelnemen

1. Vraag je bpaidkaart aan.
2. Beantwoord de vragen.
3. Bezorg ons je gegevens.
4. Gewonnen? Genieten van shoppen 🛍️

Bedankt om deel te nemen!

En welkom bij bpaid!

Nu is het wachten en nagelbijten tot we de 5 winnaars bekendmaken. Ontvang je aan het einde van de wedstrijd een e-mail? Dan hebben we goed nieuws voor jou: je bent erbij.

Is wachten tot Black Friday niet aan jou besteed? Neem dan al een kijkje op bpaid4Me: een platform vol exclusieve aanbiedingen van grote merken. Het hele jaar door. Ontdek het in de bpaid-app.

* De wedstrijd wordt opengesteld voor iedereen die een bpaidkaart kocht tussen 6 november 2023 en 2 december 2023 (wedstrijd met aankoopverplichting). De deelnemingsvoorwaarden en informatie over de organisatie zijn beschikbaar op www.bpost.be/bpaidwedstrijd, aan de balie van je Postkantoor en in PostPunten. Worden niet beschouwd als aankopen: geldopnames, de jaarlijkse bijdrage, administratiekosten (kaartvervanging, pincode aanvragen, herlaadkosten en saldo opvragen via sms), aankopen van cryptocurrency en transacties via een tussenpersoon zoals een elektronische portemonnee of een betaalplatform als die worden beschouwd als contante transacties.